Qui som?

Els socis

Som una cooperativa de treball associat formada per tres sòcies, amb anys d'experiència en el món de l'agroecologia des de diferents àmbits, que apostem per l'agroecologia i la sobirania alimentària.

Camil, veí de Les Franqueses del Vallès, pagès des del 2008. Sense tradició agrària a la família. Abans de fer de pagès, consumidor i activista del sector ecològic.

Luís Miguel, veí de Argentona. Té una àmplia experiència laboral amb l'àmbit de la construcció, i des d'aquest últims anys ha format part de diferents projectes agroecològics a la finca Clot Bartrina.

Xus, veïna de Santa Maria de Palautordera, cuinera i comptable, sempre vinculada amb el món del cooperativisme i l'associacionisme. Sempre ha treballat en el món de l'agricultura a la banda de consumidora i assessora externa, tractant directament amb els productors.

Els nostres objectius i principis

Som un projecte agroecològic, cooperatiu i autogestionat del Maresme i el Vallès. Treballem per promoure la sobirania alimentària, el relleu generacional al camp, la recuperació de varietats tradicionals d'horta i per un món rural viu.

A La Magalla no només produïm aliments agroecològics sinó que, a més, ens regim pels valors de l'Economia Social o Solidària:

  • Democràcia interna: Com a cooperativa, totes les nostres accions es decideixen de manera horitzontal i assembleària.
  • Cures i conciliació: Els horaris de treball faciliten la conciliació personal i laboral i com a sòcies treballadores de la cooperativa vetllem per gaudir de condicions dignes de treball.
  • Igualtat de gènere: Estem compromesos amb la lluita per la igualtat de gènere.
  • Comerç just: És la raó de ser de la nostra cooperativa, treballar la terra a canvi d'unes condicions justes.
  • Gestió de residus: Fem recollida selectiva de residus i compost.
  • Sostenibilitat ambiental: La nostra raó de ser al produir verdures agroecològiques.
  • Eficiència energètica: Treballem per provocar el menor impacte possible en el medi ambient.

Creiem que cal canviar el sistema econòmic a través del menjar. El futur serà de les comunitats que recolzen projectes locals i creuen que menjar és l'acte més revolucionari que podem fer ja que segons els criteris que escollim podem canviar el món.